May 7, 2009

Walaupun...


Walaupun skin kulit dah bertukar kita masih lagi akan sama jika kita tidak berubah,
Walaupun kita cuba untuk berbuat baik tapi kita tetap nampak tidak baik jika hati tidak ikhlas,
Walaupun kita cuba untuk berseronok tapi kita nampak boring sebab hati tidak seronok,
Walaupun blog dah dicantikkan tapi masih rasa malas dan boring untuk mengupdatenya,
walaupun cuba mencari idea yang menarik untuk entri blog tapi masih tiada,

Maka haruskah blog ini juga dikuburkan seperti blog www.mencaribahagiayanghakiki.blogspot

Masih berfikir untuk menarik hati supaya sentiasa menulis blog....

6 comments:

MaSLiNa a.k.a. GG said...

Syidaaa... lamanya tak dengar berita.. kalo Syida tak tyinggal komen kat blog McJah mesti kita tatau Syida pun ada blog.. selamat berblog.. nak geget pipi tembam Aisy!!

C H E D A said...

hah... apa dah jadi pada mencaribahagiahakiki.blogspot??? :'-(

chenta mati said...

puan,
hari ni birthday saya la...
hehehehehehehe

Rohadatul Aisy said...

Happy birthday...8X
semoga sukses pada chenta mati

arifrusli said...

Salam Puan,

Selamat Hari Guru 2009 :)

Rohadatul Aisy said...

Thanks arif..wish u all the best..